Tilbage
Generelt om turneringer
Turneringsbetingelse
Regionsgolf
Indbydelser særlige turneringer
Pink Cup 2018
Slå et slag for kuglerne 2018
Beierholm Open 2018

Turneringslivet i Skjoldenæsholm 2018

Her kan du læse om store dele af turneringslivet i klubben. 
I Golfbox kan du se den officielle turneringsplan for klubben. 

 

I 2018 har vi vilde planer i Turneringsudvalget – god fornøjelse med at læse nedenstående. Der ligger også en stak ipaper med samme info ved Pro-boxen.

Her kan du se ipaper/Turneringsfolderen elektronisk. 

Ud over den vanlige Skjoldmester Cup Order of Merit turnering, har vi igen i år tilmeldt os DGU’s Abacus Cup order of merit.

I et udvalg af klubturneringerne samler man point til disse to (uafhængige) Order of Merits. Og kan således kvalificere sig til Skjoldmester Cup finalen d. 14/10-18 på RTJ II eller Abacus Cup Landsdelsfinale d. 9/9-18 – ligeledes på RTJ II, da det er lykkedes os at få tildelt denne landsdelsfinale i år 😊

Som I kan se så er der lagt i bag’en til en spændende og varieret klubturneringssæson i Skjoldenæsholm i 2018. Der er flere 2-dages matcher (man kan naturligvis godt deltage kun den ene af dagene, hvis man har problemer med at få kalenderen til at gå op.)

Vi spiller flere forskellige formater. Blandt andet Flagmatch, Snorematch, Greensome, Foursome, ’Amerikaner’ og Bogey-/Par-turnering.

Vi forsøger os også med et par 9-huls turneringer – både almindelig og Cross Country.

Og som noget nyt, vil afslutningsturneringen være under temaet: Greenkeeperens hævn! Nu har vi været efter ham/dem i de sidste par år (nogle vil sige med rette) – så nu har han/de mulighed for at svare lidt igen. Kom og vær med – Vi er sikre på at det bliver et festligt afbræk fra de vanlige Stableford-turneringer.

Der er også planlagt Beat-the-Pro og Beat-the-Kid som ’spurt’-præmier, samt meget andet godt.

Der var en del forvirring mht klubmesterskabet i Hulspil, og afvikling mv. I år har vi valgt at put’te det anderledes sammen. Der vil snarest muligt komme besked ud om tilmelding – så man kan nå at reservere dagene i kalenderen (1 + 2/9 2018).

Klubmesterskaberne i Slagspil kommer alt andet lige til at foregå som vanligt.

 

Derudover er der gjort noget af et scoop – synes vi:

SuperBrugsen Hvalsø, er hulsponsor på hul 13 på RTJ II og hul 12 på Old Course – og alle der laver Birdie på de to huller i de valgte klubturneringer (folderen) vinder en vingave fra SuperBrugsen Hvalsø.

 

VW Ringsted som er hul sponsor på hul 8 på RTJ II og hul 14 på Old Course, stiller en VW til rådighed i 14 dage for den der er tættest på flaget i de valgte klubturneringer (folderen). OVEN I DETTE får dén der har været ALLER TÆTTEST på flaget i de nævnte turneringer stillet en VW til rådighed i en MÅNED!

Vel mødt til alle vores klubturneringer!

HUSK at ALLE er velkomne, også nye spillere og også spillere udefra! (undtagen naturligvis til Klubmesterskaberne) Så del budskabet og inviter nogle venner, kolleger, familie eller andet med. Vi plejer at have det ret sjovt.

 

Turneringbetingelserne kan ses hvis du klikker på linket ovenfor.

 

Vi søger som altid sponsorer til vores turneringer. Så har du lyst eller ideer til hvem der kunne være interesserede i at sponsorere en klubturnering, så giv et praj til turneringsudvalgsformanden via kontaktoplysningerne her på siden.

 

Sidst men ikke mindst så ønsker vi jer alle en pragtfuld sæson, med masser af hygge, socialt samvær og venskabelig turneringskonkurrence.

 

En del turneringsliv fremgår af andre dele af hjemmesiden. F. eks. dameklub, herreklub, parmatch, mandags- og seniorklub. Klik her for nævnte "klubber i klubben". 

begynderudvalgets side kan du læse mere om 9-huls golf tirsdage og søndage for begyndere og øvede. 

Tilmelding til alle turneringer sker på golfbox.

Golfhilsner

Turneringsudvalget

 

KONTAKTINFO
Navn:
Kenneth Rygaard
EMail:
kenneth_rygaard@hotmail.com
Telefon:
4075 2491
Seneste nyt
Herreklubbens afslutningsmatch 2018
14-10-2018
Tæt opgør i Orders of Merit ved Herreklubbens afslutningsmatch ......
24-09-2018
Søndag 23 SEP blev den årlige Medhjælperturnering afviklet og samtidig fik klubmestrene i hul- og slagspil overrakt pokaler......
Klubmesterskab hulspil 2018
14-09-2018
I weekenden 01-02 SEP 2018 blev klubmestrene i hulspillet fundet...og det blev et familieforetagende.
Aktiviteter
Hyggelig klubdag SØN 11 NOV 2018
02-11-2018
Kom til en hyggelig dag i klubben - shoppen har udsalgstilbud og Cafè Spoon har særligt arrangement med smagsprøver....
Regel-19 infomøde om nye golfregler 2019
02-11-2018
Golfreglerne ændrer sig ved årsskiftet...kom og hør flere detaljer. Mulighed for at spise(mod betaling) i Café Spoon forinden...
Half Open 2018
16-06-2018
Skjoldenæsholm golfklubs 1/2 Open afviklet med succes og med Café Spoon som sponsor...…. flotte præmier og vi støttede samtidig Kræftens Bekæmpelse.
Logo
Skjoldnæsholm Golf
Skjoldenæsvej 101, 4174 Jystrup
mail: info@golfers.dk
Tlf: 57 53 88 10